Nieuws

 

NIEUWE HOOGHEID C.V. de UMDRAEYERS


Wij feliciteren onze collegavereniging C.V. de Umdraeyers met hun 44ste hoogheid Prins Martijn 1e.
Samen met zijn adjudanten Michael & Peter en pages Angelique en Nicole.

Vanuit de spiegeltent (bij ons om de hoek) gaat het een mooi carnaval worden met de 3 vereningingen in het centrum van Leutekum.

NIEUWE HOOGHEID C.V. de BILLEKLETSERS


C.V. de Lange Rakkers feliciteerd zustervereniging C.V. de Billekletsers met hun nieuwe hoogheid Kevin 1e

Samen met zijn adjudanten Richard en Maurice wordt het een mooi feest bij de buren in het Partycentrum Doetinchem. Met als motto "maak an waus" trekken ze alle mensen uit Billedarp de IJssel over.


Donateur of lid van C.V. de Lange Rakkers worden? Zie alle info hieronder.

 

* Steunend lid
 Kosten 15 euro per jaar

*Donateur
Heb je meer binding met onze vereniging wordt dan donateur. Kosten 40 euro per jaar Hierbij krijg je dan ook voorrang op toegang tot het prinsentreffen, uitjes en de bus op dinsdag met de carnaval. De 40 euro leden worden voor activiteiten op de hoogte gehouden d.m.v. een groepsapp. 

*Actief lid (steekdrager)
 Als actief lid ben je mede het visitekaartje van de vereniging. Kosten als actief lid zijn 50 euro per jaar. Aan een actief lid zitten uiteraard wel rechten en plichten verbonden. Je wordt geacht met uitjes je ordentelijk te kleden volgens de geldende kledingvoorschriften. Je kan en mag een functie gaan bekleden binnen de vereniging. Denk aan raad van elf, pronkzitting team etc. Helpen met versieren en opruimen. Aanwezig zijn bij vergaderingen. Kortom dat je nauw en actief betrokken bent bij onze vereniging. Wil je actief lid worden dan verzoeken wij wel dat je dit aangeeft bij het bestuur en willen we eigenlijk dat je eerst minimaal één volledig carnavalsseizoen hebt meegelopen als (40 euro) aspirant lid !

📥HIERONDER HET AANMELDFORMULIER 📥

Cees toegetreden tot de KNPC !

In November 2019 is oud President en erelid van de Lange Rakkers Cees van Drumpt toegetreden tot het Koninklijke Nederlandse Prinsen Convent KNPC 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin